Bestuur

De Zwartrokers Van Toen zijn een groep enthousiaste en gedreven verzamelaars, mechaniekers, organisatoren, niet vies van wat olie en vet, maar vooral genieters van de sfeer en de zwartrokers van toen.

 

 

Guido Theunynck

Guido Theunynck Guido Theunynck Guido Theunynck Guido Theunynck Guido Theunynck

Ik ben opgegroeid in een landbouwersgezin te Esen . Als oudste van 6 bengels hielp ik al vlug mee tussen de dieren en landerijen . Toen mochten we nog de buren helpen of bijspringen tijdens het planten of oogsten op de akkers . De tractor was altijd in de buurt om te rijden.

later ging ik naar de RITO te Diksmuide . Na school begon ik als chauffeur in Izegem . Later begon ik als mechanieker bij Jozef Verhalleman te Hooglede . Als hersteller van tuinmachines kwam ik weer in contact met tuin- en landbouwers.

In 1990 trouwde ik met mijn Kristientje en kocht ik mijn eerst motoculteur en al gauw boerde ik op mijn lapje grond .

In 2011 kwam de droom uit , een deutz f2l 514 stond plots in de achtertuin .Gelukkig is mijn vrouw evenzeer gebeten door de microbe als ik , precies dat het beestje die in men aders zit , die haar ook besmet heeft . De eerste rit was naar Merkem , spannend reden we naar daar en kwamen vlug in gezelschap van gedreven oldtimer fanaten . De ene na de andere rit probeerden we mee te doen en kwamen we steeds in gezelschap van de zwartrokers .

 

Onze contactgegevens

De Zwartrokers Van Toen
Luc Weyne

Rodesteenstraat 5, 8650  Merkem

T / 0495 53 59 02
guido@dezwartrokersvantoen.be

Rekeningnummer BE03 1030 5792 0384